45-годишен е предаден на съд от Районната прокуратура в Генерал Тошево

...
45-годишен е предаден на съд от Районната прокуратура в Генерал Тошево
Коментари Харесай

Ужасно престъпление в Генерал Тошево! 45-годишен се гаври с родната си леля

45-годишен е предаден на съд от Районната прокуратура в Генерал Тошево за блудничество на родната си вуйна, осъществено със мощ и заплашване и като продължавано действие. Това оповестиха от Апелативна прокуратура във Варна.

``
реклама
Подсъдимият е осъждан към този момент за блудствени дейности с вуйна си, както и за обезчестяване на другата сестра на майка си. От пандиза по последната ефикасна присъда за тези закононарушения бил освободен условно предварително.
След като бил излязъл от пандиза, 45-годишният принудител заживял в къщата на майка си, в която живеела и една от сестрите му. Съседната къща била населявана от двете му лели - сестри на майка му. Едната от тях е пострадала от закононарушението, за което Янчо е предаден на съд в този момент. Предстои делото против 45-годишния обвиняем да бъде планувано за разглеждане в Районния съд в Генерал Тошево.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР